Esküvői dekoráció

Esküvői dekorációink között az alábbiakat kínáljuk:

Komplett esküvői virágdekorációk készítése. Menyasszonyi csokor, vőlegény és tanú kitűző, főasztali és autódísz, szülőköszöntő csokrok, Kollekciónkat arany, bordó, mályvarózsa, zöld, barack, ekrü organzák és szaténok adják, de egyéni elképzelést is teljesítünk. Az esküvői dekoráció elengedhetetlen része kell, asztali dekoráció. Elegáns hatást nyújthat asztali dekorációként például a fehér hangsúlyozása, néhány szál fehér kála mécsesekkel körülölelve, melyek fényét áttetsző kövek verik vissza. 


Székszoknyák:

Székszoknyáink erős, mattfehér szövetből készültek, nem átlátszóak, remek a tartásuk. Szabottak, hátuk gumírozott, tehát nagyon szépen mutatnak a karfa nélküli székek bármelyikén.


Mécsesek:

A mécseseket önmagukban is bérelhetitek, de szolgálhatunk illatos és natúr gyertyákkal is.


Főasztal mögötti háttér dekoráció:

A főasztal, a nászpár mögötti háttér dekoráció készülhet csak textilből, de eddigi megrendelőink legjobban a textil mögé rejtett fényekkel

 

Mennyezet dekorálása:

Szintén megannyi lehetőséget rejt a mennyezet dekorálása (természetesen a helyszíni adottságok nagyon fontosak), akár a toplistás tánctér feletti úgynevezett "csillag", mely egy négyágú csillagot formázó textildekoráció, amelybe szintén rejthetünk fényeket, de használhatunk virágokat is.


Kültéri dekoráció:

Remekül lehet kültéren is virágokkal, gyertyákkal díszíteni, az előbbieket például girlandba fonva, mely körülveheti a bejáratot, vagy oszlopokat. A kültéri dekoráció fontos elemei lehetnek a fáklyák, melyekkel igazán hangulatos estét varázsolhatunk.

 

Boldogságkapu:

Az esküvői dekorációk egyre inkább kedvelt eleme a boldogságkapu, ami alatt a külső helyszínen bonyolított szertartás folyamán a pár foglal helyet, gyönyörű hátteret biztosítva a fotókhoz, és nem utolsó sorban emeli a szertartás megragadó hangulatát.

 

Sörcsapok, sátrak, sörpadok:

Elsősorban szabadtéri esküvők megrendezéséhez ajánljuk. Sörpadokat, többféle sörcsapot és sátrakat bérelhettek tőlünk.